Hadrianus'ta evlilik teklifi

Hadrianus

Evlilik teklif etmek için, Almanya'dan Erdek'e geldi.

Almanya’da doğup büyüyen Makine Mühendisi Gönenli Burak Şener, 7 yıllık Aşkı Ruth Willrich’e evlilik teklifini, Dünya’nın 7. Harikası Hadrian sembolü,  Artake Taş restoran ’ta yaptı.

Gönenli Genç Burak Şener 7 yıllık aşkı Ruth Willrich’e evlilik teklifini, yapmak için uygun bir plato aradı.

Geçtiğimiz yıl tatilini Erdek’te geçiren Burak Şener, 7 yıllık Aşkı Ruth Willrich’e dünyanın 7. Harikası olarak bilinen Hadrian sembolü içinde evlilik teklifi yapmayı planladı.

Günler günleri kovaladı ve 2014 yazı Gönenli Burak Şener ile Alman Aşkı Ruth Willrich’in beraberliklerinin 7. Yılıydı.

Burak Şener’in Artake Taş restoran ‘ta akşam yemeği ile gün batımını izlemek istediğini, sevgilisi Ruth Willrich’inde uygun kıyafet olarak beyaz giymesini istedi.

Artake-Taş Restoran’a gelince sürpriz önce garsonlara açıklandı.

Gönenli Burak Şener gizlice otomobilin bagajından çıkarttığı ilan-ı Aşk evlenme teklifini yazdırdığı pankartı garsonlara teslim etti.

Masa kuruldu ve sohbetin en derin noktasında maytaplar patlamaya başladı, Evlilik teklifi yazan afiş açıldı.

Ruth Willrich ne olduğunu anlamaya çalışırken, Burak Şener ona Almanca çeviri yaptı ve kendisiyle bir ömür boyu mutlu yaşamak için evlenmek istediğini söyledi.

Ruth Willrich beklemediği bir anda aldığı evlilik teklifi karşısında üzerindeki şaşkınlığı atamadan ``EVETTTTT`` cevabını verdi.

Bandırma Manşet magazin servisi olarak bu mutlu ana yakın masadan tanık olmakla yetinmeyip, kendi izinlerini de alarak siz okurlarımız için bu çok özel evlilik teklifini tüm okurlarımıza aktardık.

HADRİAN TAPINAĞI

Erdek, Kyzikos kentinin Güneydoğusunda yer alır. İmparator Hadrian’a adanmıştır. Geç Roma Dönemi’nde, dünyanın 7 harikasından biri olarak kabul ediliyordu. 1431 yılına kadar tapınağı 33 sütunu ve bütün üst yapısı ayakta bulunuyordu.

 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı